DressmannTobbe

En fd sökare som hittat hem. Skriver sanningar med modifikation.

Catahoula Bulldog

Kategori: Allmänt

Ända sedan jag var yngre har jag velat ha en Catahoula bulldog. En underbart vacker hund som är en korsning mellan en Catahoulan Leopard och en American bulldog. Lugn i psyket och väldigt lojal. Det som utmärker den till utseende är dess isblåa ögo, den är medelstor och kan väga upp till 45kg.

Tyvärr så har jag inte den tiden eller möjligheten att köpa en sådan hund så jag får nöja mig med min nya inneboende istället. Han är av nordiskras, isblåa ögon, lång och ståtlig. Tatuerad och spelar bas i ett band, gillar även att röra på sig. Hur stabil psykiskt han är och lojal återstår att se, men med en god handler så brukar det lösa sig. Välkommen Mr Russel Crow
I framtiden så skall du bli min...
 

Ett rum i en trea uthyres!

Kategori: Allmänt

Jaha då är man ensamstående med 6månaders soffa. Min inneboende R.Jr har flyttat till köddarnas land i södern (kan ni gissa vars?). Efter flera dagars sanering luktar rummet mindre tonårssvett och mer manligt linement. Jakten på en ny skugga har tagit sin början. 

Jag söker: Du skall vara tyst, renlig, kunna städa, diska, hålla ordning och knappt synas till. Är du kille skall du vara över 24år stum och ha socialfobi. Är du tjej skall du vara under 24år, kraftigt överviktig, stamma  och tystlåten.
 
Som den n00b man är la jag in mitt mobil nr i annonsen på Blocket. Jag tror inte det tog mer en två sekunder efter att annonsen var inne så började mobilen ringa, ringa och åter ringa. Innan jag betalat 30kr för att ändra och ta bort nr hade jag ca 82missade samtal, 28 sms och 3mms? MMS på flickor med ankmunnar som var desperat efter rum.

Det bästa som hände var när det ringde en sörmläning och jag sa att den redan var uthyrd.

Jag får kort därpå ett bittert sms: "Ringt på två nr idag, båda var redan tagna sa dom. Tror fan inte dom var tagna, de gillade nog bara inte min röst. Jävla norrlänningar."
 
Jag skriver tilbaka: "He int lett!"

Svar tillbaka: "Oj oj, ursäkta! Fel nummer, rätt åt mig."
 
Tror jag valde rätt att inte hyra ut till honom :)
 
Den perfekta hyresgästen!

Semester

Kategori: Allmänt

Det är slutet på Augusti, löven börjar sakta men säkert skifta färg. Luften börjar bli kallare och mörkret kommer tidigare. Men vad gör det när man har underbara vänner som förgyller och värmer ens vardag. Önskar bara hjärtat mitt fanns vid min sida, med kinden på mitt bröst, doften av kärlek.

Skolan smyger sig på, snart är det dags att skruva upp tempot igen, men just nu har jag semester, jag njuter och känner lugnet.

Funderar på att hyra ut ena rummet i höst. Men vill jag det? I-lands problem.

Musiken har äntligen kommit tillbaka i min vardag, jag älskar det.
 
2012 har verkligen levererat, äntligen lever jag igen!
 
Jag älskar Norrland!

Always look on the brigth side of life

Kategori: Allmänt

Saknaden efter någon man älskar.
Smärtan efter något som varit.
Lyckan över framtiden.

Att livet kan vara komplicerat är ingen större nyhet, att få pusselbitarna landa på rätt plats kan vara trixigt, ibland måste man lägga biten ifrån sig och gå ifrån för att få ett större perspektiv på helheten. Men det gäller att inte tappa fokus. Det gäller att lita på sig själv, på vad magkänslan och hjärtat säger, men framför allt vara sann mot sig själv.
Det finns tre ord jag värdesätter högt och det är Öppen Ärlig & Respektfull

Jag tror att det finns en universalregel som alltid råder, den går inte att komma ifrån och den slår aldrig fel.

"EFTER REGN KOMMER SOL"

Jag är stolt över mig själv att jag vågar mig ut, jag uppskattar mina närmaste vänner och jag har lärt mig att respektera mig själv.

Just nu har regnet börjat att avta och jag börjar se solstrålarna titta fram, jag kan fantisera och drömma om en framtid med någon jag älskar. Jag väljer att inte se i backspegeln utan i framrutan. Sikten är både större och ljusare där.
 
Solstrålar som smälter ihop ett krossat hjärta
Solstrålar som får hjärtat att slå i mitt bröst
Solstrålar som fyller mitt tomrum
Solen är DU och jag älskar dig
 
 
 

20+...?

Kategori: Allmänt

Spelningen på Peppes gick som förväntat. Den var rolig och publiken var underbar. Min musikvirtuos till spelpartner gjorde som väntat ett mycket bra jobb och lyckades mörka mina musikaliska missar. Dock längtar jag tills vårt band blir fulltaliga så vi får lite mer ös och tryck i låtarna. Väntar på att Jochen skall ansluta samt vår allas Vickehallons ersättare Juppie skall greppa basen.

Torsdag: Drack Jägerdrinkar och sprit. Säng: 05:00
Fredag: Drack öl och wirre. Säng: 04:30
Lördag: Dricker öl. Säng: ?

Fyfan sprang 3.7km idag. Ville spy efter 200m. Kroppen är inte som den har varit. Känner mig sliten, känner mig gammal.

Nej nu får hjärtat mitt komma upp och ta tag i mitt liv, ge mig lite rutiner och mål. Annars kan mina 10kg barlaster bli svåra att slänga i soporna. KOM HEM!!!


Hard Rock Café Pedagoggränd

Snart tappar man oskulden

Kategori: Allmänt

Torsdag den 9/8 då smäller det. Har repat med en gitarr från helvetet hela dagen. Inför varje ny låt hade den stämt om sig, gitarrsolon som lät som skit och en stärkare som jag inte lyckats ställa in ljudet på, sen att jag misslyckades att hålla jämt tempo var bara topppen på ollonet. Summering av repet. 0.5 muskuk av 10 möjliga.

Men på torsdag då gäller det, då blir man av med oskulden i vårat nya band som är reducerat till två. Önskar bara världens bästa kunde komma och kolla, peppa och vara med i detta. Nåväl nu väntar hårt repande och finslipande på det sista. Kom och stötta oss, kom och sjung med...
 
 
Still got the blues!

Älskling du har blivit en tjockis...

Kategori: Allmänt

Var söderut och träffade kärleken, det var som om tiden stod still och det enda som existerade var nuet. Vi bara var med varandra och njöt av livet. Vi åkte ner på Egon och tränade, i omkäldningsrummet stod en våg. Jag tog av mig skorna och ställde mig på den...

WTF???? 80,3Kg!!!

Visst nu tänker ni som väger över 100 panner att 80,3 kg är en fis i rymden, må så vara men jag är bara 170cm lång och dom där extra kilona har satt sig på fel ställen.

Jag tar av mig endast i kalsongerna...

WTF???? 79,6Kg!!!

Kanske dags att höra av sig till tv3??

Spontanitet

Kategori: Allmänt

Förra veckan hörde en kompis av sig.  -Du ska spela på mitt jobb nästa vecka!
WTF!!!
Efter jag hämtat mig från chocken och blodet åter runnit upp till hjärnan började jag samla mina tankar. Vad ska jag spela och hur fan ska jag hinna sätta ihop en spelning på så kort varsel? 
Konstelationen blev jag och en sångerska/pianist/saxofonist/munspelerska/basist etc. Jo det är en och samma person som besitter dessa kunskaper och lite till, så jag är i trygga händer.
Senaste dagarna har vi suttit i flera timmar och pressat in en massa låtar. 10st/dag.
Det blir vad det blir, men kul ska vi ha.
 
 
Välkommen in...