DressmannTobbe

En fd sökare som hittat hem. Skriver sanningar med modifikation.

Vardag!

Kategori: Allmänt

Nyss hem kommen från England.
Två underbara veckor av kultur, kunskap och värme....???
Jo 20 grader varmt och värme i England, till vad!??
2 grader varmt och regnigt Sverige.
Jobb, stress, planering, skola och utgifter...kunde jag inte fått sätta livet på paus några veckor till.

Tur som haver så har jag min livlina, ca 26.7Km söderut, där finns värmen, kärleken och tryggheten.
Tack för att du finns hjärtat mitt, snart ses vi igen. Pöss
U'r heart is where u'r love lies

The British women

Kategori: Allmänt

Englands kvinnor

England är bland mycket annat känd för att ha världens ”fulaste” människor strövandes efter gatorna. Eftersom jag är asexuell och helt obrydd i människors yttre kan jag inte säga att det stämmer. Dom ser ut som homosapiens helt enkelt och vad som är vackert eller mindre vackert ligger nog i den enskildes smak. Men något jag kan opponera mig om är tjejernas gångstil. Inte alla men drygt 85% av dessa homosapiens har fötterna snett inåt och går som på insidan av fötterna och är lite lätt kobent med oftast vänster ben hasande efter sig. Har frågat runt om detta och fått lite olika svar:

  • De har för dåliga skor som ej stabiliserar fötterna

  • De dricker för mycket vin i förhållande till mjölk vilket kan leda till benskörhet

  • Det är ett nytt mode likt gam gam style att efterlikna Quasimodo

  • Deras kjolar är för korta och de vill inte visa ”murvan” (tydligen har de inga trosor).

  • Det är så golvkallt att underdelen av kroppen drar i hop sig permanent

    Am I wrong?

Exotisk pralin på gymmet in Leeds

Kategori: Allmänt

Exotiskt på gymmet

Jag har haft privilegium att kunna träna på gym under tiden jag varit här. Något som slog mig var att här borta är det inte oförskämt att helt stanna upp i det man gör och ogenerat formligen stormglo. Det har hänt mig, inte bara en gång utan flera gånger nu, vilket stärker min tes att detta är fullt normalt här borta.

Senast i går var jag och tränade med min klasskamrat Frida och jag skulle visa henne en bröstövning i cabel crossen. När vi tränar och jag kör några repp upptäcker jag i spegeln framför mig att hela gymmet bakom mig har stannat upp och bara tittar på mig. Jag funderar snabbt om jag har bajsat på mig eller att min träningsbyxa har spruckit. De slutar inte stirra fören jag försiktigt drar ut kalsongen (som alltid korvar sig när man tränar) ur stjärten och kliar mig försynt där bak. Nästa övning likadant och så fortsätter det, alla utom tjejerna är det som tittar på mig!

Jag har funderat lite och kommit fram till att de engelska männen nog bara är nyfikna på detta exotiska inslag i deras gym. Tänk er själv att ha en liten asiatisk chokladpralin bland ett gäng utsvultna neandertalare? Då är det nog svårt att koncentrera sig när något så här nytt och spännande invaderar deras vardagsträning. Så måste det vara.

Horsforth, Leeds, England.

Kategori: Allmänt

Jepp där är jag nu! Hamnade hos en 30 årig ensamstående mamma med två underbara killar på 5 och 6 år. Hon skämmer bort mig med nyttig mat till frukost och middag. Vad som skiljer mest från Sverige är nog allt, vänstertrafiken är helt kaotisk, mat & dryck är snuskigt billigt och människorna är ovanligt trevliga.


Dock är de flesta väldigt anti gay och fast inbitna i deras stereotypa roller, macho mannen och kvinnan vid spisen. Satt på en pub med familjen (barnen var inte med) och drack några starka då jag slänger ut mig på skoj att jag ska försöka få min pojkvän att komma över....dom blir om möjligt ännu vitare i ansiktet och utbrister "WHAT DID YOU JUST SAY?"...jag inser att skämtet inte är på sin plats i denna miljö. Senare drar jag ett till skämt då jag ska ursäkta mig för toa besök och säger "Excuse me, I have to go and powder my nose"...
Det blir nästan knäppt tyst på puben och folk stirrar på mig. Familjen säger att så kan du inte säga för då ringer någon polisen på dig. Tydligen betyder det att man ska gå och dra en lina kokain...ops!

Ok jag lär mig hela tiden. Första veckan har jag överlevt, en vecka kvar!

See Ya!
Hittade ett matställe i Leeds som ironiskt nog var en salladsbar!