DressmannTobbe

En fd sökare som hittat hem. Skriver sanningar med modifikation.

I dom lugnaste vatten simmar...

Kategori: Allmänt

Jag har härmed invigt mitt nya fiskespö. Fakta: Amatörfiskare sedan tidigt 90-tal, hatar att meta då jag anser att det är doping (omöjligt att inte få något på kroken, plus att det är vidrigt att sätta på maskar och maggot på kroken), nej haspelspö skall det vara. Jag är en sån som måste pröva olika drag hela tiden om jag inte fått något på kroken inom 10 kast. Igår hade jag ca 2,5 kg stor regnbåge på mitt skeddrag. Jag kämpade in fisken till bryggan och just när min kumpan skulle håva upp läckerbiten ger den mig stjärtfenan (fingret) och tar både drag och lina. Jag svär högljutt och spottar frenetisk i vattnet. Så om ni fångar en stor regnbåge med ett skeddrag i käften så vet ni att den är min fisk.
 
 

UFF

Kategori: Allmänt

Fotbollscup, 25 grader varmt och molnfritt. Jag har spelat sedan 10 i morse, sista matchen slutade 21:30. Man kan säga att jag är gode mör i kroppen.

Efter duschen satte jag mig ner välförtjänt i soffan och skulle avnjuta lite Fifa2012. Som en blixt från klar himmel spändes hela kroppen som en fjäder, smärtan var olidlig och mitt anus pulserade i takt med min andning. Men nå JÄVULSKT vilken kramp jag fick i ljumskarna.Där ligger jag endast iförd mina kallingar och rycker okontrollerat av smärta. Vad göra? Uthärda! Gråta, och så småningom rulla ner på golvet med en duns.
 
Är inte fotboll underbart så säg :)
 
Kanske detta är en bok för mig?