DressmannTobbe

En fd sökare som hittat hem. Skriver sanningar med modifikation.

Fenomen

Kategori: The Observer

Satt på Invito och studerade människorna som förlustade sig ute på dansgolvet, jag kunde inte undgå att notera att medelåldern på detta ställe var 40 plus och fenomenet som utspelade sig inför mina ögon skiljde sig inte på något sätt från andra ställen där medelåldern ligger mellan kissblöjiga tonåringar eller livskrisande tjugosexåringar. För att ge några klassiska exempel har jag kategoriserat olika fenomen man kan se på dansgolvet en lördagsnatt vare sig man är 18 eller 80 år.

  • Väderkvarnen: När man är alldeles för full utan någon som helst styrsel på armar och ben men dansar som om det vore det sista man gör.

  • Kängururaggningen: När man hoppar från en person till en annan efter varje diss man får.

  • Neandertalaren: En som försöker göra sig förstådd med hjälp av endast vokaler högt och ljudligt endast 3cm från örat.

  • Justin Timberlake: Personer som tror att de ”Bring the sexy back” på dansgolvet.

  • Knäar'n: Utgångsposition som en säck potatis, armarna släpandes efter sidan samt med lätt böjda knän guppandes upp och ner likt en slö gummiboll.

Detta är några av många exempel som utspelades live inför mina oskuldsfulla ögon. Känner ni igen detta, eller känner NI igen er i dessa fenomen? Jag dömer ingen, huvudsaken man har roligt, det hade jag i alla fall.

 

 
 

 

 

 

VEZZO al dente?

Kategori: Whine(a)

Gled in på lunchen med min polare Plura G och skulle avnjuta en lunch på en italiensk restaurang i city. Den är vackert inredd och känns väldigt modern med en touch av det gammla italienska köket. Det första jag utbrister i eufori är att jag bara måste ta min andra hälft med på detta kullinariska äventyr nästa gång hen är här.
 
Vi sätter oss ner i ett hörn så jag har uppsikt över hela stället (man vet aldrig om Al Capone dyker upp) och nästan genast känner jag en frän doft av urin blandat med sjukhussvett. I detta läge är jag så hungrig så jag ids inte byta plats och försöker andas enbart genom munnen för att uthärda detta. Va fan? Nåväl jag beställer in en pizza för 109:- och väntar med spänning på min blivande munorgasm. En Quattro stagioni dansar in likt ett konstvärk på moderna museet i Stockholm. Tre blåmusslor, några färska räkor, lite oliver, färsk champinjon, någonstans mozzarella ost och lite parma skinka. Detta kunde varit så vackert, så gott, men var är fyllningen? 109:-
 
Två av tre blåmusslor är inte öppna, jag påpekar det till kyparen som hämtar in kocken. Jag säger att öppnar de inte sig när man kokar dem så är det sjuka. Han svara med att det är ingen fara, i lådan brevid har han minsan musslor som är både öppna och stängda och de går minsann att äta.Dom är förkokta och klara. Jag säger att jag inte har råd att bli magsjuk så jag avstår nog från att äta dessa stängda musslor. Jag går tillbak och känner mig lurad på mina musslor och av ren nyfikenhet öppnar jag dessa två. En är tom, den andra är halvt rutten?? Jag tar dessa två i handen och slänger dem på disken och säger att detta är orsaken till att jag inte äter musslor som är stängda.

Första och sista gången!

Förväntningen att köra en Ferrari och upptäcker en söndertrimmad Fiat Panda motor under huven.
http://vezzo.se/