DressmannTobbe

En fd sökare som hittat hem. Skriver sanningar med modifikation.

Slutet av en era, dynastin är över!

Kategori: Allmänt

Kejsaren är död! Länge leve kejsaren. Ja mina vänner, detta är det sista inlägget på denna blogg. Men misströsta inte mina små liv för ur askan kommer en ny blogg att resa sig. Dressmann tiden är förbi och en ny era tar vid. Ett liv som blivande Musiklärare, ett liv som blivande Hem- och konsumentkunskapslärare, ett liv som blivande engelsklärare, ett liv i en ny stad, nytt gym och nya infödingar.
 
På min nya fräscha och mognare blogg kommer jag inleda med en 5 års krönika där jag summerar mina år som universitetsstudent, klädförsäljare, cassanova, festfixare och allvetare.
 
Vi ses!
 

Kulturarv

Kategori: Allmänt

Många SD sympatisörer hävdar i sten att det är kulturellt och genetiskt betingat beteende, att personer från andra kulturer än den västerländska tycker om att våldta och misshandla andra människor samt stjäla och utnyttja för egen vinnings skull. Jag kan inte påstå att jag delar deras inavlade åsikter då det för mig handlar om avskyvärda brott och handlingar som begås av enskilda individer, oavsett kultur eller etnicitet.
 
"[...]Fem män skulle senare häktas. En affärsområdeschef i en svensk koncern. En 60-årig man inom nöjesbranschen, en 66-årig ekonom, en 42-årig läkare och en 47-årig scoutledare."
 
Fem personer blev häktade 2008 för att ha gruppvåldtagit ett 17 årigt barn här i Sverige? Utifrån deras yrken undrar jag om en kan säga vilken nationalitet de kommer i från? Det måste ju vara invandrare för de snor ju våra jobb! Om det inte är det så är det deras fel i alla fall. Förekommer det såna hemskheter här i våran kultur? Kvinno- ,mans- och barnmisshandlare? Skattesmitare, försäkringsbedragare, tjuvar och banditer? Det måste ha varit ett fantastiskt bra land vi bodde i innan alla invandrare kom och tog med sig denna kultur till Sverige (hoppas ni förstår att jag är ironisk), eftersom svenska män och kvinnor aldrig begår några brott. Ja generaliseringen är på precis samma sätt som SD för i sin politik enligt mig. Alla invandrare, alla svenskar, alla män, alla kvinnor...dessa ALLA gör mig förbannad. Dessa personer, individen bakom, inte ALLA!!
 
 
Är så jävla less