DressmannTobbe

En fd sökare som hittat hem. Skriver sanningar med modifikation.

Resumé av året som varit.

Kategori: Allmänt

Fort var det gjort. Mycket har hänt och mycket att komma ihåg.

Så var ska vi börja? Året började med att jag skaffade mig en dam, äntligen kan man tycka, har inte varit en dans på rosor men likväl så är vi här nu och det känns underbart. Vi har upplevt en Greklands resa, lägenhetsköp, nytt jobb och ett nytt liv tillsammans, dock så är vi "särbos" så vi har ett deltidsförhållande med alla förpliktelser för en heltid.
 
Jag pluggar näst sista terminen på Universitetet, det går sisådär men jag krälar in i på mållinjen varje gång. Jag jobbar som ett riksmongo vilket jag tänker dra ner på under nästa år.

Jag har underbara vänner och arbetskollegor som stöttar mig i vått och tort. En kär vän som fixat in mig i en klass med Asperger som jag verkligen älskar att jobba i. Jag musicerar i ett band på kvällarna vilket gör min tillvaro ännu bättre.En vän som förser mig med mat när det är skralt i kylskåpet, och några som hjälper mig med att räta ut mina tankar när dom har trasslat in sig.
 
Jag har framtidsplaner att se fram emot. Skidresa till Ylles, englandsresa till våren och förhoppningsvis en sommar i S-vall.

Så vad är 10 i topp höjdpukterna detta år?
  1. Ny dam (denna gång på riktigt)
  2. Greklandsresan
  3. Mina vänner
  4. Jobba med Aspergerklassen
  5. Musicerandet 
  6. Gustavo, Johanna, Johan & Lenita är dom som betytt mest av mina vänner detta år.
  7. Kristin min nya granne
  8. Luleå Hockey halsduk som jag väntar ivrigt på
  9. Min nya Sony Xperia V
  10. Min ihållande sexualdrift
Om jag kommer skriva mer här nästa år är svårt att säga, jag sliter mitt punghår varje kväll för att mäkta med skolan, men den som lever får se. Har haft ett tungt ekonomiskt år med allt vad det innebär, bla. mer jobb, men jag lovar att nästa år kommer bli ännu bättre än föregående. Jag längtar och ser fram emot det nya året tillsammans med alla er. Så see you later alligator!
 
God Jul och gott nytt år därute i kylan! P.s nästa år kommer jag nog skriva lite mer provocerande...sanning med modifikation kommer genomsyra mina tankar, reflektioner och observationer på denna mötesplats.