DressmannTobbe

En fd sökare som hittat hem. Skriver sanningar med modifikation.

Bitterljuva liv eller bara bitter?

Kategori: Allmänt

Har varit i ett film mode på senaste tiden, mellan alla mina jobb och lektionsplaneringar så har jag unnat lite egen tid för mig själv (kvinnan min befinner ju sig 26,7mil söderut) i min stora säng. Första filmen "Sleeping Beauty, 2011", gav mig ångest och en illamående känsla av uppgivenhet för mänskligheten, den andra filmen "The remains of the day, 1993", fick mig osökt att tänka på någon av Shakespears tragedier ala Romeo and Juliet och mitt liv som emo. 


Nej jag laddar nu för en äkta komedi helt i min smak för att lyfta denna blytunga ridå av hängpungar och misär. En film som jag har skyhöga förväntningar på, en film som kommer kittla endorfinerna tills de storknar, jag välkomnar dig "Ted, 2012" till min sängkammare...
Jag skrattar så jag fiser bara jag tänker på denna efterlängtade film!

Bläckfisen

Kategori: Whine(a)

Kära dagbok nu är jag tillbax för att gnälla, eller bara få vara lite sarkastisk. Ni får välja själv välja vilket.

Jag älskar att ha många bollar i luften, så många bollar att jag önskar jag hade åtta armar. Just nu pluggar jag 100%, jobbar på en fritidsgård på kvällar och helger, jobbar extra i en klädbutik på helgerna, jobbar extra som musiklärarvikarie, allt i allo vikarie samt cirkel-ledare 3 mil utanför stan. Eftersom jag inte kan få nog av jobb har jag fixat mig tre omtentor som måste göras (eftersom jag hatar att ha saker släpandes) innan Januari också.

Då tänker ni säkert, "men skyll dig själv". Jo det gör jag också, 18 000:- skall ut ur börsen nästa år plus en hel del andra utgifter man har dragit på sig med åren. Nåja det är tur man har fått axeln ur led så man slipper träna, då kan man koncentrera sig på att jobba istället för plugga så man har råd att existera.

Well well kanske man ska hoppa i duschen, men för att se det onda med det goda så har man i alla fall fått stress-exem och lepra på köpet, alltid något och dessutom helt gratis.

Tack och go natt!